ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ

Η γνωστή ιστορία του Δράκουλα από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ, έρχεται να προκαλέσει για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια, το δυναμικό του Μικρού Θεάτρου. Πρόκειται για ένα remake της παλιάς παράστασης του Μικρού Θεάτρου μέσα από μια εντελώς διαφορετική ματιά. Ο χρόνος κυλάει,τα πράγματα αλλάζουν κοινωνικά,πολιτικά,ψυχολογικά και οι άνθρωποι μεταμορφώνονται όλο και περισσότερο.
Γιατί όχι και οι Δράκουλες; Τα δόντια και τα νύχια έχουν φύγει, η δρακουλίσια μορφή δεν υφίσταται πλέον στην εμφάνιση και οι Δράκουλες μοιάζουν περισσότερο άνθρωποι και οι άνθρωποι περισσότερο δράκουλες. Ποιος ξέρει; Μπορεί κι έτσι να ήταν από πάντα. Σε αυτή την εκδοχή, βλέπουμε την ιστορία του δράκουλα μέσα από την οικογένειά του που «δρακουλιάζει ανά πάσα στιγμή.

Η μαφιόζικη, αδηφάγα οικογένεια από τη Ρουμανία που έχει κατακτήσει όλη τη χώρα δεν σταματάει πουθενά. Ο αρχιδράκουλας ζει και βασιλεύει μέσα στα πλούτη και την χλίδα παρά την χοντροκοψιά του και την αμορφωσιά του και παρασέρνει κι άλλους στο πέρας του. Ανθρώπους που θαμπώνονται από τα πλούτη και το βόλεμα, που μεταμορφώνονται και οι ίδιοι σε δράκουλες, έτοιμοι να πιουν κι αυτοί το αίμα του κοσμάκη χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μια ιστορία από τη Ρουμανία που θυμίζει πολύ Ελλάδα. Μια ιστορία με χιούμορ γιατί αν την κάναμε σοβαρή, θα κλαίγαμε πολύ…
Το κάστρο του Δράκουλα ανοίγει τις πόρτες του 21 Ιουνίου και σας περιμένει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Συνεργασία στο πρωτότυπο κείμενο: Βασίλης Σαρδελής
Διαμόρφωση στο κείμενο: Η ομάδα – Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Χορογραφία 1: Φάνης Τσιάμης
Χορογραφία 2: Αλεξάνδρα Μαρκάτη
Φωτογράφιση: Γιώργος Μαυρομμάτης
Video trailer – αφίσα: Αντώνης Μίκροβας

ΠΑΙΖΟΥΝ

Ελένη Βοττέα, Σπύρος Δασκαλάκης , Όλγα Δασκαλή, Φώτης Καραγιάννης, Δημήτρης Κολώνιας, Μάκης Κορδάτος, Τάκης Λιάγκας, Άρτεμις Μέντα, Βάσω Μοσχάκη, Σάσα Παπαγεωργίου, Σπύρος Παπάς, Πόπη Φλωροπούλου, Φωτεινή Χαλκιοπούλου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

21,22,23,24 Ιουνίου  Ώρα: 21:15
Μικρό Θέατρο – Κέντρου 26 Αγρίνιο  Τηλ. 2641046619
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από 12 Ιουνίου καθημερινά 19:00 έως 21:00 στο ταμείο του Μικρού Θεάτρου